(in de) KNOOP is doorgehakt

I did it!
Die bijl om de knoop door te hakken is zelden zo zwaar geweest (toch meer armen trainen…)

Inmiddels is het juni en is die nieuwe uitdaging begonnen, die nieuwe baan, nieuwe kansen en ontwikkelingen. Deze beslissing was zo onwijs moeilijk. De knoop die doorgehakt moest worden bevond zich echt in m’n maag. Blijkbaar ben ik geen held met grote mensen keuzes maken, ik weet niet eens wat ik volgende maand wil doen, laat staan over tien jaar. Is dat dan wat ze impulsief noemen, ADHD of geniet je dan juist van het leven?
Wat het antwoord ook moge zijn, mijn keuze is gemaakt.
Ik heb een grote mensen baan, met toekomst en reiskostenvergoeding enzo, hoe volwassen is dat. Hoe de functie heet ga ik nog uitvinden, en welke werkzaamheden daarbij horen ook, maar dat is precies de bedoeling. Een nieuwe functie binnen de school en ik ga alles dus zelf inkleuren, zoveel zin in!
Uiteraard ga ik proberen jullie op de hoogte te houden van al die avonturen en uitdagingen (klinkt zo lekker cliché).

Dit brengt me bij nog een side onderwerpje.
Het plan was er al ruim een jaar, nu toch echt tijd om door te zetten.
Actiever blogjes schrijven over alles wat ik verzinnen kan. Natuurlijk is input altijd welkom; van een kleuren-tip tot aan een test-dit-product-tip!
Vaste upload dag? verschillende onderwerpen or stick with one?

Till next time.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: