#fitgirl

Ode aan de zondagochtend-fitgirls, of mag ik zeggen mijn zondagochtend-fitgirls.

Iedereen kent ze wel, meisjes (en jongens) die hard werken in de lokale gym met welverdiende strakke lijfjes. Hippe activewear om die jaloersmakende vormen…. #girlcrush

 

Maar ik wil een RETE grote SHOUT OUT doen naar die girls die in wat minder hippe activewear en wat minder size 0 die billen in het zweet werken. Girls die iedere zondagochtend vol enthousiasme vragen welke training ze vandaag gaan krijgen. (vooral) Dames die met modderschoenen over balken klimmen, swing-overs maken op hoogte, een voetklem leggen alsof ze nooit anders gedaan hebben, maar met datzelfde enthousiasme een 4 meter balk op de schouders leggen om de heuvel op te wandelen!
Mijn (ik zeg het gewoon) fitgirls die elkaar over hindernissen heen motiveren, bont en blauw naar huis terug keren, maar ook met die grote lach en groeiende spierballen.
Dat zijn voor mij toch wel de echte #fitgirls.
want dat is wat voor mij een fitgirl is; elkaar motiveren, steunen en gunnen!
Plezier hebben in de sport die je beoefend, maar vooral plezier hebben in je eigen velletje, in de persoon die je bent, dat je geniet van bewegen en bewuste keuzes maken, dat wij vrouwen ons lijfje gaan waarderen om de kracht die we bezitten, maar niet altijd voelen. all-round Hollandse billen fit, door de regen fietsen met tegenwind, boodschappen tassen sjouwen en toch een moment vinden om met plezier te sporten, die fitgirls maken mij zo blij, gemotiveerd en enthousiast om zelf ook fitte keuzes te maken.

Dus laten wij met elkaar die fitgirl tribe vergroten en trots zijn op elkaar, en absoluut ook op onszelf. Keep up the good work zondagteam, ik ben RETE trots op jullie!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: